Inschrijving

Je kunt je via het formulier hieronder aanmelden voor Team Scheepsbouwkunde Rotterdam 2017!

De Race of the Classics zal in 2017 starten op 2 april en eindigen op 8 april. Wanneer je je inschrijft en wordt ingeloot ga jij de vetste week van 2017 beleven. Deelname bedraagt 425,- euro. Hiervoor ben je de gehele week voorzien van eten en drinken, krijg je leukste teamkleding en pak je de mooiste feestjes mee.  Naast de Rees zelf gaan we met het gehele team medio februari richting Kampen voor het welbekende klusweekend, bij inschrijving wordt verwacht dat je hierbij aanwezig bent. 27 januari 2017 zal de kick-off party van de Race of the Classics zijn, tijdens deze avond zal de matching bekend worden gemaakt en daar zijn wij natuurlijk met het team aanwezig. Ook geven de teams feesten, de teamfeesten, wanneer deze plaatsvinden komen online wanneer deze bekend zijn.

 

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Straatnaam + huisnummer
Postcode
Woonplaats

Geboortedatum
T-shirtmaat
Een Reesteam is niets zonder commissies! Samen wordt het namelijk nóg gezelliger en onvergetelijker! Om die reden willen we graag dat elk teamlid deelneemt aan een commissie. Daarom kan je hieronder een eerste en tweede keus aangeven.
Eerste keus
Tweede keus
Bij het invullen van dit inschrijfformulier ga ik akkoord deel te nemen aan de Race of the Classics 2017 van 2 tot en met 8 april met Team Scheepsbouwkunde Rotterdam. Ik zal mij inzetten voor het team en er mede voor zorgen dat het een onvergetelijke week wordt. Ik zal aan teamactiviteiten zoals het klusweekend deelnemen.

Akkoord
Bij het invullen van dit inschrijfformulier ga ik akkoord met een deelnamebedrag van 425,- euro. Deze voldoe ik aan de hand van de betalingsdata die door de Teamcaptain vermeld zullen worden.

Akkoord